Om mig

Min bakgrund

Jag älskar att visualisera idéer för att sedan få dem att komma till liv på en webbplats.

Passion för design

Jag älskar design och har har snart designat webbsidor i över sex år. Att ständigt utvecklas och bli bättre vecka för vecka är något jag verkligen brinner för. 

Arbetar i WordPress

Jag hade hört talas om WordPress förut men aldrig riktigt satt mig in i det. Men det förändrades när jag bestämde mig för att det var dags att bredda mina färdigheter och låta mina designprojekt komma till liv på webbplatser.

Hur arbetar jag med projekt

Mitt arbetssätt

Jag följer alltid specifika steg när jag arbetar med ett designprojekt. På detta sätt kan jag hålla allt organiserat och skapa enkelt visa alla framsteg i projektet 

I den första delen av projektet ställer jag oftast frågor och pratar med mina kunder om vad de vill ha. Jag vill få en superklar bild av vad de vill ha och behöver. Först då kan jag leverera en produkt som båda parter är nöjda med.

När jag har förstått tillräckligt med kundens behov och önskemål kan jag börja utforma den första delen av webbplatsen.

När det är ett stort projekt börjar jag alltid med en wireframe. Detta är processen där jag designar i grått utan att använda färger, bilder och stylingalternativ. Sedan delar jag denna design med min klient och när vi är överens fortsätter jag med den visuella designen. 

När designen är klar och min klient är nöjd med den slutliga designen fortsätter jag med att installera WordPress och alla plugins som jag behöver för projektet.

Sedan börjar jag skapa sidorna en efter en och skickar min klient förhandsgranskningar längs processen. Detta gör det enkelt att få feedback för mig och försäkrar min klient att de får de saker de vill ha.

När alla sidor har utvecklats inuti WordPress delar jag en sista förhandsgranskningslänk till min klient. Vi kommer att titta på resultatet och redigera alla detaljer för att göra webbplatsen perfekt. Efter en sista kontroll kommer jag att sätta webbplatsen live och ge den nödvändig optimering för Google.

Vanliga frågor jag får

F.A.Q

Jag får ofta samma frågor. Jag har lagt det vanligaste i det här avsnittet.

Ja! Jag tror att det här är en av punkterna som gör att jag sticker ut från andra människor som säljer webbplatser. Eftersom jag använder den senaste mjukvaran är det väldigt enkelt att redigera text, bilder och annat innehåll på sidorna. Du kan nästan ändra allt om du vill.

De flesta av de projekt jag jobbar med börjar från 10 000 kr och går upp till 50.000 kr Detta beror på dina behov och önskemål, design och funktionalitet.

Du. Jag äger inget av webbplatsen. Om du vill kan jag ge dig fullständiga administratörsrättigheter, så du kan till och med ta bort mig som du vill. Du betalar för webbplatsen, så det är din egendom.

Det enda jag vill är att placera webbplatsen i min portfölj om jag skulle vilja.

Cirka 1 månad. Men oftast tar det längre tid på grund av olika omgångar som vi måste gå igenom för att få en perfekt webbplats.